29 November 2022 Board Agenda

To be held on Tuesday, 29 November at 7.00pm in the Staffroom

1.   Karakia

2.   Administration – 35 mins (7.35pm)
      a. Apologies
      b. ECD exercise
      c. Declaration of Conflicts of Interest
      d. Minutes of previous meeting
      e. Matters Arising / Action item Updates
          i. Record Equity Funding decision
       f. Board Governance Policies – sign off
      g. Correspondence 

3.   Strategic Plan Monitoring – 30 mins (8.05pm)
      a. Goal 1: Growing Community
          i. Te Ao Māori sub committee
      b. Goal 2: Building Resilience
      c. Goal 3: Achieving Personal Excellence
          i. Outstanding Achievers Award

4.   Subcommittee Work – 10 mins (8.15pm)
      a. Evaluation (Annual Plan) subcommittee
      b. Parent/staff/student survey feedback 10 mins (8.15pm)

5.   N.A.G Monitoring and Review – 25 mins (8.40pm)
      a. NAG 1 Curriculum
      b. NAG 2 Self Review
      c. NAG 3 Personnel
      d. NAG 4 Property and Finance
          i. Draft budget
          ii. Gender neutral bathrooms 5YA
      e. NAG 5 Health and Safety
       f. NAG 6 Administration & Legislation 

6.   General Business – 10 mins (8.50pm)
      a. OOZ ballot
      b. ECD workshop date

7.   In Committee – 10 mins (9.00pm)

8.   ECD Exercise – 10 mins (9.10pm)

9.   Karakia

Print Friendly, PDF & Email