28 September 2021 Board Agenda

To be held on 28 September 2021 at 7pm in the Staffroom

1. Karakia – 2 mins (7.02 pm)

2. Administration
    a. Apologies – 1 min (7.03 pm)
    b. Declaration of Conflicts of Interest – 1 min (7.04 pm)
    c. Minutes of Previous Meeting – 2 mins (7.06 pm)
    d. Matters Arising / Action Item Updates – 10 mins (7.16 pm)
    e. Correspondence – 2 mins (7.18 pm)

3. Strategic Plan Monitoring – 20 mins (7.38 pm)
    a. Goal 1: Growing Community
    b. Goal 2: Building Resilience
    c. Goal 3: Achieving Personal Excellence

4. Subcommittee Work
    a. OAA Subcommittee Report Back – 2 mins (7.40 pm)
    b. Evaluation (Annual Plan) Subcommittee Report Back – 5 mins (7.45pm)

5. N.A.G Monitoring and Review – 30 mins (8.15pm)
    a. NAG 1 Curriculum
    b. NAG 2 Self Review
    c. NAG 3 Personnel
        i. Staff Wellbeing
        ii. PD
    d. NAG 4 Property & Finance
        i. New Policies Resulting From Audit
        ii. Future Grant Applications
    e. NAG 5 Health & Safety
     f. NAG 6 Administration & Legislation

6. In Committee Items (if required) – 5 mins (8.20pm)

7. General Business – 5 mins (8.25pm)
    a. Decile Review
    b. Out of Zone Spaces

8. Karakia

Print Friendly, PDF & Email